En oo tehny pitkiiiiiiiiiiin aikohen patonkia. Aattelin nyt kokkeilla ja vähän er tavalla. En nimittäin oo tehny raskii ennen patonkiin. Eilen illalla laiton sen sit tekkeetymmään ja ihan toisenlainen lopputuloshan se tul - maukkaampi.
Nyt tein ihan vaan peruspatonkii, joskus oon laittanu välliin pestoo, juustoraastetta, voidellu valkosipuliöljyllä ja voihan sinne laittaa kaikenmoista - mielikuvitus pelliin!
Että tämmöstä tännää - mitähän sitä huomenna keksis? :)
- hannele -
|
Raski/juuri vällyhen alla yön tekkeetymässä |
|
20-minuutin vaivauksen jäläkeen vielä 45-minuutin kohotus |
|
Repes hyvin - niinkun pitikin siis päältä, mutta ylimääräset reppeemiset merkki siitä ettei patonkeja ollut kohotettu tarpeeks ennen paistoa |
|
Lopputulos - valamiit patongit - olin ihan tyytyväinen! :) |
Kommentit
Lähetä kommentti