Patonkia tännää!

En oo tehny pitkiiiiiiiiiiin aikohen patonkia. Aattelin nyt kokkeilla ja vähän er tavalla. En nimittäin oo tehny raskii ennen patonkiin. Eilen illalla laiton sen sit tekkeetymmään ja ihan toisenlainen lopputuloshan se tul -  maukkaampi.
Nyt tein ihan vaan peruspatonkii, joskus oon laittanu välliin pestoo, juustoraastetta, voidellu valkosipuliöljyllä ja voihan sinne laittaa kaikenmoista - mielikuvitus pelliin!

Että tämmöstä tännää - mitähän sitä huomenna keksis? :)


                                             - hannele -

Raski/juuri vällyhen alla yön tekkeetymässä

20-minuutin vaivauksen jäläkeen vielä 45-minuutin kohotus

Repes hyvin - niinkun pitikin siis päältä, mutta ylimääräset reppeemiset merkki siitä ettei patonkeja ollut kohotettu tarpeeks ennen paistoa

Lopputulos - valamiit patongit - olin ihan tyytyväinen! :)

Kommentit

Suositut tekstit